Probilex

Wij zijn een grote meubelspecialist met onze eigen showroom in Beusichem. Wilt u graag nieuwe meubels kopen zoals die van Probilex? Miltonhouse is de meubelspecialist die u zoekt. U bent op onze openingstijden van harte welkom om alle meubels met eigen ogen te bekijken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Probilex meubels

De meubels van Probilex zijn over de jaren heen sterk gegroeid. Dit was ook te verwachten aangezien ze meubels van zeer hoge kwaliteit aanbieden. Wat de meubels kenmerkt is dat ze strakke lijnen gebruiken en chique kleuren. Geen zeer uitgesproken kleuren, maar juist kleuren die opgaan in uw interieur en die zorgen voor een chique uitstraling. Binnen de chique kleuren gebruiken ze verschillende tinten om toch ieder product uniek te maken.

Probilex kasten

Hoewel Probilex nog andere meubels aanbiedt, staan ze voornamelijk bekend om hun kasten. U vindt tal van mogelijkheden terug in ons assortiment. Zo kunt u onder andere tv meubels, opbergkasten en boekenkasten vinden.  Uiteraard heeft ieder meubel meerdere varianten en kleuren waardoor de keuze groot is. Heeft u al een keuze kunnen maken?