relaxfauteuil-kai-manueel-verstelbaar-stof-hjort-knudsen

Kai relaxfauteuil manueel - stof

ceres-relaxfauteuil-hjort-knudsen-5049-miltonhouse-schijfvoet

Ceres relaxfauteuil electrisch

Ceres relaxfauteuil manueel

Ceres relaxfauteuil, leder schaaldelen oak, v.a.

Artikelnummer
HJ 5049 MFM
€ 1.229,00

De comfortabele relaxfauteuil model Ceres van het Deense merk Hjort Knudsen. Deze relaxfauteuil is manueel verstelbaar met een aparte rug- en been verstelling. De Ceres relaxfauteuil heeft als extra functie een handmatig in hoogte verstelbare hoofdsteun. Deze hoofdsteun heeft ook een Topswing functie waardoor u altijd de optimale zithouding kunt aannemen. De rugleuning is d.m.v van een gasveer te verstellen, de beenverstelling gebeurt manueel door de stoel iets naar achteren te bewegen, hierdoor klapt de voetsteun uit. Dit gebeurt door met uw handen iets af te zetten op de armleuningen, het inklappen van de voetsteun gebeurt door met uw handen iets te trekken aan de armleuningen. Indien dit door fysieke ongemakken niet zo lukken adviseren wij u de electrisch verstelbare uitvoering te kiezen.

De fauteuil heeft nosag veren in de zitting en de rugleuning. De zitting heeft een HR koudschuim in de zitting en een hoogwaardige polyether in de rugleuning. Een hoge kwaliteit afwerking voor een betaalbare prijs, dit is het kenmerk van een echte Hjort Knudsen fautueil.

Afmetingen zijn: (HxBxD cm): 116 x 85 x 81 cm, de afmetingen zijn van de Medium uitvoering.

Alle Hjort Knudsen fauteuils zijn eventueel in volledig leder te verkrijgen of in diverse stoffen. Tevens zijn er diverse onderstellen leverbaar. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers of bezoek de showroom en laat u informeren over de diverse mogelijkheden. En natuurlijk proefzitten.

Meer informatie
Levertijd 6-8 weken
Gemonteerd Ja
Garantie 2 jaar - CBW voorwaarden
Breedte (cm) 85
Hoogte (cm) 116
Diepte (cm) 81
Zithoogte (cm) 48
Zitdiepte (cm) 52
Materiaal Leer/Stof
Romp Metaal
Rug Nosagveren, Koudschuim
Zit Nosagveren, Koudschuim

Heeft nog vragen over dit artikel of wil u een scherpe offerte aanvragen in een andere samenstelling. Laat uw gegevens achter en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bellen naar telefoonnummer; (+31) 0345 75 28 58.

Bel ons met uw vraag. Wij staan voor u klaar, bel (+31) 0345 75 28 58 op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00uur.

Contactformulier invoeren. Middels deze link kunt u ons contactformulier invullen en krijgt u binnen 2uur een reactie per e-mail.