D-Bodhi

Bent u op zoek naar meubels die naast modieus zijn ook nog eens meewerken aan een groene toekomst? Dan zijn de meubels van D-Bodhi de meubels die u zoekt. Meubels van D-Bodhi zijn uniek omdat ze gebruik maken van gerecyclede materialen en sloophout. Bodhi is Sanskriet voor ‘verlichting’ en daar heeft de oprichter, Raymond Davids, zich aan gekoppeld in 2007. Zijn doel met D-Bodhi was en is om een groene toekomst te creëren voor iedereen. Bij Miltonhouse vindt u een ruim assortiment aan D-Bodhi meubels tegen een scherpe prijs. Daarnaast leveren wij de meubels op het moment dat het voor u het beste uitkomt.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

d-bodhi meubels

D-Bodhi meubels

Raymond Davids begon D-Bodhi om een groene toekomst te creëren voor iedereen. Zijn doel was dan ook dat wij ons meer bewust gaan zijn over hoe we de aarde groener kunnen maken. D-Bodhi meubels zijn gemaakt van gerecyclede materialen zoals oude kentekenplaten en oude autobanden. Maar ook van sloophout. De combinatie van gerecyclede materialen zorgen niet alleen voor een unieke uitstraling maar ook voor meubels met een uniek verleden. In ons assortiment kunt u een ruim aanbod vinden aan D-Bodhi meubels, zo hebben wij verschillende soorten tafels en kasten. Genoeg om een groene toekomst te beginnen in uw eigen huis.

d-Bodhi Tuareg en Tuareg Black

Karakteristiek en vol met persoonlijkheid, dat zijn de meubelen uit de d-Bodhi Tuareg Collection. De planken die worden gebruikt voor deze meubellijn zijn gemaakt van gerecycled hout en brengen soms nog een verweerde verflaag met zich mee. Dat zorgt ervoor dat ieder meubel zijn eigen, unieke uitstraling heeft. Het hout van de d-Bodhi Tuareg Collection is gecombineerd met een luchtig metalen frame wat de collectie een stoere, doch elegante uitstraling geeft. Bovendien zijn de meubelen van de Tuareg Collection ook nog eens erg praktisch: veel TV-meubelen zijn verlengbaar en de diverse wandrekken zijn ook erg geschikt voor kleinere ruimtes. Vanwege het succes van de Tuareg Collection lanceerde d-Bodhi onlangs een nieuwe lijn: de Tuareg Black Collection. De collectie bestaat uit dezelfde meubelen als zijn grote broer, maar wordt uitgevoerd in zwart gebeitst gerecycled teakhout. De planken worden geborsteld zodat de nerf zichtbaar blijft wat zorgt voor een spannend effect. Het karaktervolle hout brengt het donkere zwart tot leven. Nieuwsgierig? Bekijk dan de gehele collectie online of in onze winkel.

d-Bodhi Fendy

De Fendy Collection van d-Bodhi is ontzettend breed. De collectie bestaat uit veel verschillende soorten meubelen die je naar hartenlust met elkaar kunt combineren. De Fendy Collection typeert zich door de combinatie van rustiek geborsteld teakhout gecombineerd met zwart staal. Het hout is wat rustiger en past hierdoor in ieder interieur. Niet voor niets is de Fendy meubellijn één van de bestsellers van d-Bodhi! De Fendy Collection is ook ideaal te combineren met andere d-Bodhi meubelen. Met d-Bodhi Fendy sla je nooit de plank mis! Voor welke combinatie kies jij?

D-Bodhi meubels online bestellen

Toen wij bij Miltonhouse kennismaakte met de meubels van D-Bodhi wisten wij direct dat wij deze meubels moesten opnemen in ons assortiment. Wij vinden het een zeer nobel streven dat wij naar een groenere manier van leven moeten en helpen daarom graag een handje. Daarnaast zijn D-Bodhi meubels zeer modieus en hebben ze een unieke uitstraling. Bij Miltonhouse vindt u een ruim assortiment aan D-Bodhi meubels voor een scherpe prijs. Daarnaast leveren wij de meubels op het moment dat het voor u het beste uitkomt. Iedereen kan een keuze maken uit het assortiment van d-Bodhi. Dit hebben ze gedaan door een zeer uitgebreid assortiment te hebben. Zo bieden ze onder andere tv meubels, kasten, tafels, zitbanken en salontafels aan. Kortom, u kunt uw gehele huis inrichten met groene meubels. Wilt u graag de meubels in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem, hier staan onze experts klaar om u te helpen.