Boekenkasten

Boekenkast

De boekenkasten van Miltonhouse. Grote collectie boekenkasten in verschillende stijlen. Modern, landelijk, eigentijds, etc. Uiteraard in verschillende houtsoorten zoals eiken, noten, acacia, oud grenen, etc. Naast de bestaande collectie kasten is het bij Miltonhouse mogelijk maatwerk kasten te laten maken tegen scherpe prijzen. Bekijk hier de collectie kasten online of bezoek de showroom voor uitgebreide informatie.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Boekenkast kopen

Bent u op zoek naar een luxe boekenkast waar u uw boeken netjes kunt ordenen? Dan zit u goed bij Miltonhouse. Wij bieden u boekenkasten in meerdere stijlen dus wat uw voorkeur heeft, wij bieden het. Kies uit:

  • -  Landelijk
  • -  Modern
  • -  Eigentijds
  • -  Klassiek

Onze kasten worden gemaakt van de beste houtsoorten zoals eiken, noten, acacia of oud grenen.  Koop uw boekenkast bij Miltonhouse en u heeft gegarandeerd een kast van topkwaliteit in huis.

Boekenkast op maat

Naast onze aanbod boekenkast is het ook mogelijk om voor u een boekenkast op maat te maken. Wij zitten immers al vier generaties in het vak dus hebben veel ervaring met het ontwerpen van uw wensen. Wij vragen u wanneer u een boekenkast op maat wilt een bezoek te brengen aan onze showroom waar we met u om tafel gaan om uw wensen te bespreken.