Ovale eettafels

ovale eettafel kopen

De ovale eettafel is de laatste tijd weer helemaal terug. Het mooie aan een ovale eettafel is dat je er met veel mensen tegelijk aan kunt zitten en elkaar allemaal aankijkt. Ovale eettafels zijn echte eye catchers en zijn een verrijking voor je interieur. Ovale eettafels zijn er in verschillende afmetingen en met tal van mogelijkheden als het gaat om het pootstel en de randafwerking. Ook als het gaat om de kleur en het materiaal van het blad zijn er heel veel mogelijkheden met een ovale eettafel. In onze showroom laten we met veel plezier zien wat de mogelijkheden zijn als het gaat om de ovale eetafel. Hou je van chique, van modern of wat meer landelijk het kan allemaal.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

36 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

36 producten

per pagina

Ovale eettafel van hout

Ronde en ovale eettafels staan bekend om hun ouderwetse gezelligheid. Door het gebrek aan rechte lijnen, zit niemand precies naast elkaar. Dat maakt het makkelijker om elkaar aan te kijken en een goed gesprek te voeren. Heerlijk eten, ’s avonds gezellig borrelen of een spelletje: een ovale eetkamertafel maakt het nóg gezelliger. De houten ovale eettafels uit ons assortiment hebben een hout, maar ook een stalen poot. Een stalen matrix/spin poot werkt erg goed onder een ovale tafel. Alle stoelen kunnen goed aangeschoven worden en de poot zit nergens echt in de weg. Meer informatie of advies nodig tijdens uw aankoop van een ovale eettafel? Neem dan vrijblijvend contact op

Een exclusieve ovale eettafel

Onze tafels zijn in de meeste gevallen beschikbaar in meerdere formaten en kleuren zodat u zelf uw perfect salontafel kunt samenstellen. Onze collectie ovale eettafels. Uitgevoerd met eiken of teak of lamulux blad met verschillende poten mogelijk. Dankzij ons gevarieerde aanbod zit er voor iedere portemonnee een geschikt model bij. Dus ook als u net een nieuwe woning heeft gekocht en daardoor wat minder te besteden heeft kunt u bij Miltonhouse terecht. Maar ook zeker voor een exclusieve ovale eettafel zit u goed bij ons. Geen standaard bijzettafeltje maar een nette exclusieve ovale eettafel. Onze eettafels zijn in de meeste gevallen beschikbaar in meerdere formaten en kleuren zodat u zelf uw perfect eettafel kunt samenstellen.