Fauteuils

Fauteuils

Als je aan comfort denkt, dan denk je aan de fauteuil. Als er een meubel specifiek voor het comfort is ontwikkeld is het wel de fauteuil. De laatste jaren heeft de fauteuil en dan met name de relax-fauteuil een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. De fauteuil van tegenwoordig is maatwerk en specifiek aan de eisen van de klant aangepast. (Relax)fauteuil zijn leverbaar in small, medium en large. Verstelbaar, al dan niet electrisch en met sta-op functie, lendesteun, top-swing, voet en rugverstelling. Op draaivoet, vaste voet, trompetvoet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit alles leverbaar in stof, leder. Naast deze relaxfauteuils zijn er ook nog de bijzetfauteuils, leuke clubjes om bij het bankstel te zetten.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

199 items

per pagina
  1. -12%
    Alawa fauteuil
    Rating:
    0%
    was € 1.019,00 Special Price € 899,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

199 items

per pagina

Fauteuils van diverse kwaliteits merken

In bovenstaand overzicht vindt u tal van fauteuils met verschillende designs en van diverse kwaliteitsmerken. Zo kunt u onder andere kiezen voor fauteuils van Maxfurn, Het Anker, Tower Living, HE Design, Passe Partout, Hjort Knudsen en Eleonora. Bij de meeste van onze fauteuils kunt u nog specificeren welke uitvoering u graag wilt bestellen. Zo kunt u bij veel fauteuils aangeven van welk materiaal deze vervaardigd moet gaan worden, met wat voor soort stiksel er gewerkt moet worden, naar welke maat uw voorkeur uitgaat en wat voor soort poot deze moet hebben. Bekijk het model van uw voorkeur om in te zien welke keuzemogelijkheden we voor het desbetreffende model bieden.

Fauteuils kopen bij Miltonhouse

Wilt u uw nieuwe fauteuil voorzien van een stijlvolle accessoire voor extra comfort? Bekijk dan ook ons aanbod Claudi kussens en scoor een luxe kussen, of bekijk onze Brinker Carpets en bestel een kleed waarmee u uw zithoek helemaal afmaakt. Bekijkt u de fauteuils liever in het echt? Dan bent u ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken, waar onze experts klaarstaan om u te adviseren.