Hjort Knudsen

hjortknudsenmeubels

In ons assortiment vindt u veel zitmeubels van het bekende merk Hjort Knudsen, waaronder Hjort Knudsen fauteuils en banken. Hjort Knudsen is een Deense meubelfabrikant met een sterke collectie aan zitmeubels. Het merk onderscheidt zich ten opzichte van haar concurrenten door een zeer goede prijs-/ kwaliteitsverhouding. Bij Miltonhouse profiteert u van nog scherpere prijzen. Daarnaast leveren wij de meubels bij u thuis wanneer het voor u het beste uitkomt. Wilt u liever eerst het meubel in het echt zien en proefzitten? Dan bent u altijd welkom in onze showroom in Beusichem. Hier staan onze experts klaar om u te helpen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

43 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

43 producten

per pagina

Hjort Knudsen zitmeubels

Waar Scandinavië mede om bekend staat, zijn de massieve houten beuken die je er aantreft. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de Deense meubelfabrikant Hjort Knudsen gebruik maakt van deze houtsoort bij het produceren van haar meubels. Bij Hjort Knudsen staat comfort hoog in het vaandel. Niet alleen moeten de meubels lekker zitten, maar het merk hecht ook veel waarde aan het design en levensduur. Al gedurende het ontwerpproces van de meubels wordt er regelmatig gecontroleerd of het meubelstuk nog lekker zit, er goed uitziet en de kwaliteit goed is. Hjort Knudsen relaxfauteuils en banken worden daarom geacht langer mee te gaan dan meubels van andere merken.

Welke Hjort Knudsen zitmeubels zijn er?

Hjort Knudsen staat dus bekend om goede, modieuze meubels die ook nog eens lang mee gaan. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende soorten Hjort Knudsen zitmeubels:

  • - Banken (evt. met elektrisch relaxsysteem)
  • - Hoekbanken
  • - Draaifauteuils
  • - Relaxfauteuils   (manueel/elektrisch verstelbaar)

Verder is het goed om te weten dat al onze Hjort Knudsen fauteuils eventueel in volledig leder en in diverse stoffen zijn te bestellen. Ook kunnen we de meeste van onze Hjort Knudsen relaxfauteuils leveren met diverse onderstellen. Informeer onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Onderscheidende kenmerken Hjort Knudsen meubels

  • - Verstelbaar: veel van de Hjort Knudsen relaxfauteuils en zelfs banken zijn (elektrisch dan wel manueel) verstelbaar
  • - Verschillende maten: aangezien de meeste van onze Hjort Knudsen relaxstoelen verkrijgbaar zijn in diverse maten (S, M of L), vindt u ongetwijfeld een exemplaar dat aansluit bij uw wensen.
  • - Design: Hjort Knudsen meubels kenmerken zich met verschillende designs. Van een relaxstoel met modern, strak ontwerp tot aan exemplaren met een klassieker design; binnen ons aanbod Hjort Knudsen vindt u het allemaal.

Hjort Knudsen relaxfauteuils of bank bestellen?

Bent u op zoek naar een kwalitatief zitmeubel die lang mee gaat? Dan is de kans groot dat de meubels van Hjort Knudsen een mooie uitkomst voor u bieden. In ons assortiment slaagt u zowel voor een Hjort Knudsen bank, als voor een draaifauteuil of relaxstoel van het Deense merk. U vindt deze zitmeubels namelijk in verschillende kleuren en stoffen en kunt bij de meeste exemplaren zelfs selecteren welke uitvoering/maat u wilt bestellen. Wilt u graag eerst proefzitten op uw nieuwe Hjort Knudsen bank of stoel? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem, onze experts staan voor u klaar.

Ons assortiment Hjort Knudsen bestaat met name uit veel relaxfauteuils. Daarnaast vindt u in het overzicht hierboven enkele mooie banken van het merk. Bent u op zoek naar een nieuwe bank, bekijk dan ons aanbod leren banken, stoffen banken of ga na of een van onze leren hoekbanken u aanspreekt. 

Naast de meubelen van Hjort Knudsen, bent u bij Miltonhouse ook aan het juiste adres om meubels van allerlei andere kwaliteitsmerken te bestellen, waaronder Het Anker, MaxfurnHE Design en Tower Living en meer! Op zoek naar leuke aankleding voor bij uw nieuwe Hjort Knudsen zitmeubel? Bekijk dan ons aanbod Claudi kussens, of kies een van onze Brinker Carpets. Met deze items maakt u uw zithoek nog comfortabeler en sfeervol!

hjort knudsen meubel bank