Cartel Living

cartel living meubels kopen

Heeft u interesse in een bank van Cartel Living? Maak dan uw keuze bij Miltonhouse. U profiteert bij ons van lage prijzen, snelle levering, vriendelijke klantenservice en goede kwaliteit. U bent ook van harte welkom in de showroom in Beusichem. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Cartel Living meubels kopen

Cartel Living is een toonaangevende, Nederlandse producent van betaalbare designmeubelen. Zij bewijzen dat designmeubelen niet onbetaalbaar of onbereikbaar hoeven te zijn. Het merk van eigen bodem creëert prachtige meubelen met een unieke en eigen uitstraling. De producten zijn geschikt voor iedereen die zijn huis een luxe en stijlvolle tint wil geven, zonder dat het interieur te opvallend wordt. Cartel Living produceert verschillende types meubelen, waaronder banken, fauteuils en tafels. Vooral de banken zijn beroemd vanwege hun eigentijdse design en hoge zitcomfort. Het merk garandeert perfectie tot in de details, de hoogst haalbare kwaliteit en daardoor een lange levensduur. De collectie bestaat uit moderne meubelen met strakke belijning in trendy kleuren bekleed met stof en leder. Cartel Living is een Nederlands meubelmerk die zich volledig focust op zitmeubels. Doordat dit meubelmerk zich volledig focust op zitmeubels weten ze hoe ze een goede bank moeten maken. Want een bank moet er niet alleen erg mooi uitzien, maar moet natuurlijk ook lekker zitten. De meubels van Cartel Living kenmerken zich door hun felle kleuren. U vindt dus voornamelijk uitgesproken kleuren zoals geel, blauw en green terug in de banken.

Cartel Living banken

De banken van Cartel Living worden, net zoals al hun andere meubels, geproduceerd in Culemborg Nederland. Hier gebruiken ze alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Doordat ze een uniek design hebben onderscheiden ze zich van de competitie en haalt u dus een uniek product in huis. Het design kenmerkt zich door mooi afgewerkte lijnen en opvallende kleuren.  Kiest u voor een bank van Cartel Living, dan kiest u voor kwaliteit en uitstraling. Door het gebruik van mooie materialen in moderne kleuren wordt de bank een ware eye-catcher in uw woonkamer. Neem plaats en ervaar de uitstekende zitpositie, heerlijk relaxed maar met voldoende ondersteuning om comfortabel te zijn.