Ronde eettafels

Ronde eettafels

Ronde eettafels zijn vandaag de dag erg trendy en populair. Waar tafels vroeger vaak uit eenvoudige rechthoekige vormen bestonden is rond nu helemaal in. Het grootste voordeel van een ronde tafel is dat u elkaar makkelijk aan kunt kijken. Dus wanneer u met het gezin zit te eten, of gezellig met vrienden, dan biedt een ronde eettafel optimaal comfort voor fijne gesprekken en gezelligheid. Daarnaast bespaart een ronde tafel ook ruimte. Miltonhouse biedt vele prachtige ronde eettafels voor iedere woonstijl tegen een betaalbare prijs.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina

Soorten ronde eettafels

Ronde eettafels zijn er in meerdere soorten en maten. Want niet iedere tafel past vanzelfsprekend in elke ruimte. Dus het is vooraf belangrijk dat u voor ogen heeft hoe groot u uw tafel wilt hebben. Ronde eettafels hebben verschillen poten. Sommige tafels hebben één centrale stevige poot, terwijl andere meerdere poten aan de zijkant hebben. Miltonhouse biedt tafels in verschillende maten en kleuren zoals oud grijs, eiken en teak.

Twijfelt u tussen een ronde of een rechthoekige tafel? Dan kunt u een soort middenweg kiezen om een ovale eettafel aan te schaffen. Deze hebben wij ook in meerdere kleuren en voor elke woonstijl op voorraad. Indien gewenst maken wij deze ook op maat voor u.

Laat u adviseren

Een ronde eettafel kiezen is lastig. Dat begrijpen wij. Zeker wanneer u weinig ervaring heeft met een woonruimte inrichten. Geen enkel probleem. Wanneer u onze luxe showroom in Beusichem bezoekt staan wij u graag te woord. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welke ronde eettafel bij u past. Een maatwerk eettafel leverbaar in ieder gewenste maat en houtsoort is geen enkel probleem voor ons.