Habufa

habufa meubels kopen online

Bent u op zoek naar meubels die perfect passen binnen een landelijke interieur maar ook binnen een modern interieur? Dan zijn de Habufa meubels iets voor u. Het doel van Habufa is om moderne meubels toegankelijk te maken voor een breed publiek. Met een brede collectie aan verschillende soort meubels kun je met Habufa meubels je interieur voordelig en gemakkelijk compleet maken. Bij Miltonhouse kunt u een brede collectie aan Habufa meubels vinden, daarnaast profiteert u bij ons van scherpe prijzen en een levering wanneer het voor u het beste uitkomt. Wilt u de meubels liever in het echt zien voordat u ze besteld? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem. Hier staan onze experts klaar om u te helpen.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina
  1. -62%
    Duravel Highboard
    Rating:
    0%
    was € 999,00 Special Price € 379,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

22 producten

per pagina

habufa meubels

Habufa meubels

Habufa meubels staan bekend om hun brede collectie maar vooral om de toegankelijkheid van producten. Habufa maakt de meubels goed toegankelijk door geen onnodige kosten te maken. Daarnaast heeft Habufa een eigen team aan designers, zo maken ze nooit meubels waar Habufa niet achterstaat. Naast dat Habufa bezig is met het toegankelijk maken van de meubels zijn ze ook bezig met milieu. Zo vragen ze zich bij iedere stap in hun productieproces af hoe ze het milieu minder kunnen belasten. Dus wanneer je een keuze maakt voor Habufa meubels kies je niet alleen voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Habufa meubels kopen

Het Nederlandse merk Habufa is vanwege bovenstaande redenen zeer populair en kan dan ook niet ontbreken in onze collectie. In ons assortiment vindt u onder andere stoelen, tafels en kasten van Habufa. Zo kunt u uw interieur met één bestelling compleet inrichten. U profiteert bij Miltonhouse van scherpe prijzen en een levering wanneer het voor u het beste uitkomt. Wilt u de meubels eerst in het echt zien of een keer proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem. Hier staan onze experts klaar om u te helpen.

De mogelijkheden van Habufa

Wat Habufa meubels uniek maakt is dat ze allemaal gemaakt worden binnen een bepaalde stijl. Komt u dus een Habufa meubel tegen die u er mooi vindt, dan is de kans groot dat u ook de andere meubels mooi vindt. Dit komt doordat dezelfde lijnen, stijlen en kleuren worden gebruikt. Heeft u soms moeite om meubels te vinden die goed bij elkaar passen? Habufa biedt meerdere meubels aan, dus u kunt grote gedeeltes van uw huis vullen binnen dezelfde stijl.

De geschiedenis van Habufa

Habufa is gestart in 1968 door Dhr. Georges van den Bosch. Oorspronkelijk was de merknaam nog HABUFA, dit staat voor Hapertse Buis-meubelen fabriek, maar later werd dit aangepast naar het normale Habufa. In de jaren zeventig werden ook meubels opgenomen in het assortiment en dat bleek een groot succes. Het familiebedrijf begon flink te groeien over de jaren heen en in totaal zijn er zo’n 400 medewerkers nu werkzaam bij Habufa.