By-Boo

by-boo bjizettafel

De collectie van Miltonhouse bestaat uit meubels van diverse merken, waaronder het Nederlandse merk By-Boo. By-Boo is een meubelfabrikant met een uitgebreid en uniek assortiment zitmeubelen en tafeltjes. Het merk onderscheidt zich van concurrenten dankzij de unieke uitstraling van de meubels en de creatieve designs. Bij Miltonhouse profiteert u van scherpe prijzen en bezorgen we meubels bij u thuis wanneer het u het beste uitkomt. Wilt u de meubelen eerst in het echt zien voordat u tot aankoop overgaat? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Beusichem. Onze experts staan hier klaar om u verder te helpen!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina

By-Boo meubels

By-Boo is een Nederlands interieurmerk dat een breed assortiment aan meubels biedt, welke u zeker zullen verrassen. De meubels van het in 2013 opgerichte By-Boo zijn lastig te categoriseren dankzij hun unieke kwaliteiten. De termen eigenwijs, verrassend en onderscheidend, vatten het merk goed samen. By-Boo laat u gegarandeerd altijd iets nieuws zien! Het merk stelt u in staat om middels de eigenzinnige meubels en accessoires, een unieke stempel te drukken op uw interieur en de sfeer te verhogen. Ons aanbod By-Boo bestaat onder andere uit hippe bijzettafeltjes die los of als set bij uw bank of in de zithoek kunnen worden geplaatst.

By-Boo salontafels

De stijlvolle designs van de By-Boo bijzettafels uit ons aanbod, zijn perfect te combineren in diverse soorten interieurs. Benut deze leuke eyecatchers bijvoorbeeld om een extra plekje naast de bank te creëren om uw koffiemok, magazine of telefoon op te leggen. Of creëer een stijlvol alternatief op een massieve salontafel door meerdere By-Boo koffietafeltjes naast of bij elkaar te plaatsen. Ook bieden de By-Boo bijzettafeltjes een mogelijkheid om een stijlvol ‘’nachtkastje’’ in de vorm van een tafeltje te creëren naast het bed. De compacte vorm van de tafels binnen de Dainty, Ollie en Glaze lijn, zorgen ervoor dat ze weinig ruimte in beslag nemen en op veel plekken te plaatsen zijn.

by boo salontafel