HCM furniture

mintjens meubels kopen online

De Karel Mintjens zijn ontstaan vanuit een passie voor houten meubels. En dan niet zomaar hout, maar ecologisch verantwoord en binnen de eigen streek. Zo wordt alleen de beste kwaliteit hout gebruikt en is het hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Bekijk hieronder onze Mintjes meubels collectie online, of kom langs in onze winkels om de Mintjes meubels te bewonderen. Meer informatie over de meubels? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

55 items

Pagina
per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

55 items

Pagina
per pagina

Eiken meubels van Karel Mintjens

De meubels van Mintjens furniture zijn ontstaan vanuit een passie voor houten meubels. En dan niet zomaar hout, maar ecologisch verantwoord en binnen de eigen streek. Zo wordt alleen de beste kwaliteit hout gebruikt en is het hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De meubels van Karel Mintjens worden dan ook in België ontworpen en geproduceerd. Het eiken hout van de Karel Mintjens meubels bestaat uit rustiek, romantisch tot modern en strak vormgegeven, maar toch met een warme uitstraling, in donker en lichte kleuren.

De bedenkers blijven iedere dag bezig om meubels zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarbij denken ze niet alleen aan de meubels zelf, maar ook het proces. Om die reden draait het volledige productieproces op hernieuwbare energie.Kortom, “Made in Belgium” is niet zomaar een statement maar staat voor duurzaamheid, kwaliteit, een goede service en flexibiliteit. Op deze manier streven wij een financieel gezonde organisatie na.

Mintjens meubels kopen 

Bent u geinteresseerd geraakt in de Mintjens meubels van meubelfabrikant Karel Mintjens? Het is mogelijk om deze producten via onze website te kopen, wilt u zie liever voor de aanschaf nog eens in het echt zien? Twijfel dan niet om langs te komen in onze winkel. Heeft u nog vragen over de Karel Mintjens meubels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.