Hangend Wandkast Float E

Hangend Wandmeubel, Float A. vanaf
Artikelnummer
VDV wandkast E
€ 2.799,00

Hangend wandmeubel Float A.

Dit wandmeubel Float is gemaakt van MDF gelakt in diverse lakkleuren in hoogglans of matglans. Tevens leverbaar in fineer eiken en noten in diverse kleuren. Of een combinatie hiervan. Hoogwaardige kwaliteit uit Nederlandse fabriek. Het greeploze design geeft een zeer moderne uitstraling. De kasten zijn gemaakt om aan de muur te hangen. Het unieke montagesysteem zorgt voor een simpele maar solide muurmontage. De laden, deuren en de klep zijn uitgevoerd met een "Push Open" systeem. Door lichtjes tegen de laden/klep fronten te duwen gaan deze open. Uitgevoerd met het beste "Tip-On voor Tandem" systeem van Blum. Dit zorgt ervoor dat zelf brede lade gemakkelijk openen, zelf wanneer u niet exact in het midden duwt. 

kleuren_swift_float

Meer informatie
Levertijd 8-10 weken
Gemonteerd Ja, alleen wandmontage dient u zelf uit te voeren
Garantie 2 jaar - CBW voorwaarden
Breedte (cm) 306
Hoogte (cm) 190
Diepte (cm) 36/40
Materiaal MDF

Heeft nog vragen over dit artikel of wil u een scherpe offerte aanvragen in een andere samenstelling. Laat uw gegevens achter en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bellen naar telefoonnummer; (+31) 0345 75 28 58.

Bel ons met uw vraag. Wij staan voor u klaar, bel (+31) 0345 75 28 58 op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00uur.

Contactformulier invoeren. Middels deze link kunt u ons contactformulier invullen en krijgt u binnen 2uur een reactie per e-mail.