Vitrinekasten

Vitrinekasten een verzamelnaam voor alle kasten met glasdeuren. Zeer populair de laatste jaren zijn de winkelkasten met schuifdeuren, deze worden gebruikt als stijlobject in de woonkamer. Deze grote objecten geven uw kamer meteen een gezellige uitstraling. Achter de glazen deuren kunt u uw servies, decoratie, fotolijsten, etc plaatsen voor de styling van de kamer. Hier vindt u een groot aanbod van verschillende soorten vitrinekasten.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina

Wat zijn vitrinekasten?

Vitrinekasten zijn een verzamelnaam voor kasten met een glazen deur. Vitrinekasten worden vaak gebruikt om servies, fotolijsten of andere mooie objecten zichtbaar in op te bergen. Zo heeft u de hele dag de mogelijkheid om uw kostbare bezittingen te bekijken. De laatste jaren zijn winkelkasten met schuifdeuren erg populair. Deze worden ingezet als stijlobject in de kamer.

Servieskast op maat

Heeft u servies dat erg kostbaar is maar voor u een zeer waardevolle betekenis heeft. Berg het dan veilig op in een servieskast. Onze servieskasten zijn verkrijgbaar in verschillende typen. Zo bieden wij u glazen, smalle of landelijke vitrinekasten in meerdere kleuren. Sommige kasten zijn namelijk ook nog volledig op maat/kleur te maken. Geheel volgens uw woonwens.