Design barkruk

design barkruk

 Bent u op zoek naar een echte design barkruk voor in de keuken of voor aan één hoge tafel? Bekijk dan ons assortiment en daarin vindt u meerdere design merken. Om er zeker van te zijn dat de design barkruk ook past binnen de stijl van uw eigen huis zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en variërend van 4 poten tot 1 poot. Maar dat is nog niet alles. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren voor welk materiaal stof hij of zij het fijnste vind en daarom vindt u zowel bij ons leer en zachte stoffen. U kunt dus helemaal zelf kiezen welke stijl design barkrukken bij u past en daaruit een keuze maken.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

per pagina
 1. -18%
  Lara barbank eco leer - Het Anker
  Rating:
  0%
  was € 1.135,00 Special Price € 929,00
 2. -18%
  Lara barbank leer - Het Anker
  Rating:
  0%
  was € 1.239,00 Special Price € 1.014,00
 3. -18%
  Lara barkruk eco leer - Het Anker
  Rating:
  0%
  was € 580,00 Special Price € 475,00
 4. -18%
  Lara barkruk leer - Het Anker
  Rating:
  0%
  was € 609,00 Special Price € 499,00
 5. -9%
  Pepe kruk
  Rating:
  0%
  was € 429,00 Special Price € 389,00
 6. -35%
  Wish barkrukken set van 2
  Rating:
  0%
  was € 396,00 Special Price € 259,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

per pagina

Design barkrukken; ideaal voor grote groepen

Het voordeel van barkrukken is dat ze gemakkelijk te verschuiven zijn. Dus op het moment dat u een verjaardag heeft of vrienden over de vloer heeft kunt u elke keer gezellige plekjes in uw huis maken zodat iedereen bij elkaar kan zitten. De barkrukken nemen weinig ruimte in beslag waardoor meer mensen op een relatief kleine ruimte kunnen zitten. Op het moment dat u nog meer mensen wilt kunnen laten zitten op een kleine ruimte kunt u er ook voor kiezen om voor een bar bank te kiezen. Door leuk te combineren met een barkrukken en barbanken verandert u in één keer uw huishouden.

Design barkruk voor aan de eettafel

Wat is er nou gezelliger dan met zijn allen op een barkruk aan een hoge eettafel? Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het zit ook net zo comfortabel als een gewone stoel. Want Miltonhouse wil graag dat hun stoelen er niet alleen een goed design hebben, maar dat ze ook heel lekker zitten. Dus bij het bestellen van een design barkruk levert u niet in op conform.