Boomstamtafels

Helemaal van deze tijd! Een stoere boomstamtafel met houten of metalen poot. Wij bieden u een grote collectie boomstamtafels en boomkanttafels aan. Robuuste tafels of de wat strakkere boomstamtafels. Leverbaar in diverse houtsoorten zoals het indrukwekkende Suar hout of in het massief eikenhout.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
  1. -42%
    Soho Acasia X-poot
    Rating:
    0%
    was € 949,00 Special Price € 549,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina

Boomstamtafel tafelblad

De robuuste boomstamtafels gaart de afgelopen jaren steeds meer populariteit. Het grote blad wat vaak bestaat uit één massief stuk hout wordt gemaakt door een verticaal stuk hout te nemen uit de boom en deze te vermaken tot een unieke boomstamrafel. Doordat elke boom anders is geldt dat ook voor elk tafelblad en heeft elke boomstamtafel zijn eigen unieke vorm en kleur. Door te variëren met het onderstel kan een boomstamtafel goed toegepast worden in veel verschillende interieurstijlen en woonruimtes.

Boomstamtafel spinpoot

De stoere en robuuste boomstamtafels kunnen goed gecombineerd worden met veel verschillende interieurstijlen en kan een hele andere beleving creëren door de juiste soort poot te kiezen. Dit kan door te variëren met houten of stalen poten, maar ook de vorm is hierbij van grote invloed. Zo heeft u de bekende X-boomstamtafel spinpoot en de U boomstamtafel poot maar nu ook de nog uniekere spinpoten. Op deze manier kunt u de tafel helemaal naar uw eigen persoonlijke voorkeur uitkiezen.

Boomstamtafel kopen bij Miltonhouse

Bent u geïnteresseerd geraakt in het kopen van een boomstamtafel bij Miltonhouse? U kunt de gekozen tafel gemakkelijk online bestellen. Of wilt u de tafel liever eerst in het echt zien of wilt u wat meer weten over boomstamtafels en wilt u advies van een expert? Kom dan langs in onze showroom in Beusichem. Hier staan onze experts klaar om u te helpen zodat u de juiste boomstamtafel kiest. Heeft u uw favoriete boomstamtafel gevonden en wilt u direct online kopen? Dat kunt u gemakkelijk doen via onze site, wanneer u online gaat bestellen adviseren wij om gebruik te maken van de filters en om verschillende tafels met elkaar te vergelijken. U bestelt dan uw nieuwe boomstamtafel met meer zekerheid!

boomstamtafel spinpoot