Fremont relaxfauteuil electrisch

Fremont relaxfauteuil electrisch

opus-draaifauteuil-hjort-kudsen-teddy-kentucky-combi

Opus relaxfauteuil hoog

Arsenal relaxfauteuil

Arsenel relaxfauteuil, afgebeeld in leder Toledo black, Poot beech.

Artikelnummer
HK 1266
€ 525,00

De comfortabele relaxfauteuil model Arsenal van het Deense merk Hjort Knudsen. De draaifauteuil Arsenal heeft een verstelbare rugleuning door middel van "slide" systeem, hierdoor is de rugleuning naar achteren of voor te verstellen door deze te bewegen met uw rug. De rugleuning is vast te zetten met de draaiknop onder de stoel. Deze fauteuil heeft een optionele voetenbank voor nog meer comfort.

De fauteuil heeft nosag veren in de zitting en de rugleuning. De zitting heeft een HR koudschuim in de zitting en een hoogwaardige polyether in de rugleuning.Een hoge kwaliteit afwerking voor een betaalbare prijs, dit is het kenmerk van een echte Hjort Knudsen fauteuil.

Afmetingen zijn: (HxBxD cm): 104 x 83 x 79 cm Zithoogte 47 cm

Uitvoering Madras leder/skai: Leder zitting + rugleuning Skai achterzijde rug/zijkanten

Uitvoering Toledo leder/skai: Leder zitting + rugleunign Skai achterzijde rug/zijkanten

Alle Hjort Knudsen fauteuils zijn eventueel in volledig leder te verkrijgen of in diverse stoffen. Tevens zijn er diverse onderstellen leverbaar. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers of bezoek de showroom en laat u informeren over de diverse mogelijkheden. En natuurlijk proefzitten.

Meer informatie
Levertijd 6-8 weken
Garantie 2 jaar - CBW voorwaarden (upgrade naar 5 jaar mogelijk)

Heeft nog vragen over dit artikel of wil u een scherpe offerte aanvragen in een andere samenstelling. Laat uw gegevens achter en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bellen naar telefoonnummer; (+31) 0345 75 28 58.

Bel ons met uw vraag. Wij staan voor u klaar, bel (+31) 0345 75 28 58 op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00uur.

Contactformulier invoeren. Middels deze link kunt u ons contactformulier invullen en krijgt u binnen 2uur een reactie per e-mail.