Knit Factory

Knit Factory is een Nederlands merk dat al zijn woonaccessoires en interieurproducten stuk voor stuk ontwerpt produceert. Dit verhoogt de kwaliteit van de producten van Knit Factory. Dit bekende merk staat voor eigen gemaakte producten van Nederlandse bodem.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Knit Factory kussens

Een zeer bekend onderdeel van Knit Factory zijn haar kussens. De kussens hebben allemaal een uniek ontwerp en worden, net zoals alle andere producten, met de hand gemaakt. Bij bestelling ontvangt u dus zeker een uniek kussen van hoge kwaliteit. Bekijk snel ons assortiment en maak een keuze uit de unieke kussens.

Unieke woonaccessoires

Wat de accessoires van Knit Factory uniek maken is dat ze altijd net wat anders proberen. U vind in het assortiment geen saaie accessoires, doordat er altijd een eigen unieke draai aan mee wordt gegeven. Het resultaat is een grappige collectie die voor iedereen iets biedt.

Doordat alles ambachtelijk wordt geproduceerd staan duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Alleen stoffen die kleurvasthoudend en duurzaam zijn worden gebruikt. Breien is volgens Knit Factory weer helemaal terug. Breiwerk hoeft niet alleen terug te komen in kleding, maar kon ook gewoon gebruikt worden in uw woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.