comet-hoekbank-hoeksalon-relax-wall-away-leer-torro-vivre-longife-polipol

Comet relax hoekbank leer

Skandia relax hoekbank stof

Skandia relax hoekbank, in stof vanaf.

Artikelnummer
HK 2600 hoekbank stof
€ 1.299,00

De comfortabele relax hoekbankstel model Skandia van het Deense merk Hjort Knudsen. Deze relax hoekbank is uit te voeren met electrische relaxsystemen. De relaxsystemen zijn te bedienen door moderne tiptoets bediening welke onzichtbaar is weggewerkt tussen de zitting.

Het hoekbankstel heeft nosag veren in de zitting en de rugleuning. De zitting heeft een HR koudschuim in de zitting en een hoogwaardige Mix vulling in de rugleuning. Een hoge kwaliteit afwerking voor een betaalbare prijs, dit is het kenmerk van een echte Hjort Knudsen bank.

Alle Hjort Knudsen hoekbanken zijn in semi en volledig leder te verkrijgen of in diverse stoffen. Tevens zijn er diverse poten leverbaar. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers of bezoek de showroom en laat u informeren over de diverse mogelijkheden. En natuurlijk proefzitten.

Meer informatie
Levertijd 6-8 weken
Gemonteerd Ja
Garantie 2 jaar - CBW voorwaarden
Lengte 239/259/279/299
Breedte (cm) 210
Hoogte (cm) 82
Diepte (cm) 90
Hoogte arm (cm) 61
Zithoogte (cm) 46
Zitdiepte (cm) 56
Materiaal Leer/Stof
Romp Metaal
Rug Mixvulling
Zit Nosagveren, Koudschuim

Heeft nog vragen over dit artikel of wil u een scherpe offerte aanvragen in een andere samenstelling. Laat uw gegevens achter en wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook bellen naar telefoonnummer; (+31) 0345 75 28 58.

Bel ons met uw vraag. Wij staan voor u klaar, bel (+31) 0345 75 28 58 op dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00uur.

Contactformulier invoeren. Middels deze link kunt u ons contactformulier invullen en krijgt u binnen 2uur een reactie per e-mail.